Padma Aciben (gyomorklíma)
Padma Aciben (gyomorklíma)
8 125 Ft

Padma Aciben (gyomorklíma)

60 kapszula

A PADMA Aciben növényi étrend-kiegészítő egy ősi tibeti recept, a Cong zhi 6 alapján készül és a gyomor klímáját hivatott egyensúlyban tartani.

Az Aciben hat növényi összetevőt és kalcium-karbonátot tartalmaz.



  • A gránátalma mag segít megőrizni a gyomor és a belek nyálkahártyájának egészségét, jelenős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik és támogatja az immunitást.
  • A kardamom támogatja az emésztést és az emésztőrendszer épségét.
  • Az örménygyökér hozzájárul a bélrendszer normál működéséhez és segít fenntartani a gyomor és a bél egyensúlyát.
  • A hosszúbors gyümölcse támogatja mást növényi összetevők felszívódását és hasznosulását.
8 125 Ft
Részletek

Egyensúly a gyomorban

A tibeti hagyományos orvoslás szerint az egészség a test három energiája (Tüdő, Tripa és Badkan) egyensúlyának helyreállításán és fenntartásán alapul. A túlzott hideg (Badkan) energia és a túlzott meleg (Tripa) energia kombinációja problémákat okoz a gyomorban. Az egyensúlytalanság általában a túl hideg, zsíros ételek fogyasztása esetén, illetve a főétkezések közötti egészségtelen táplálkozás miatt alakul ki.

A tibeti felfogás szerint a Padma Aciben egyensúlyba hozza a hideg energia (Badkan) felhalmozódását a túlzott meleg energiával (Tripa) a gyomorban.

A tibeti orvoslás általános elvei alapján a „Chong Shi 6” több olyan összetevőt tartalmaz, amelyek a szervezet különböző funkcióira hatnak. A különböző komponensek támogatják egymás hatását (szinergia), emellett minimalizálják az esetleges mellékhatásokat - a szervezet így képes megtartani az egyensúlyát.

Jó tudni!

A kiegyensúlyozott gyomorklíma támogatja az élelmiszerek megfelelő lebomlását és lehetővé teszi az emésztési energia optimális áramlását.

 



 

-

 

 

Mit tartalmaz a Padma Aciben kapszula?


kalcium-karbonát, hipromellóz (E464), gránátalma mag por (Punica granatum), kardamom gyümölcs por (Elettaria cardamomum), sáfrányos szeklice virág por (Carthamus tinctorius), örménygyökér por (Inula helenium), tömegnövelő szer (E460), hosszúbors gyümölcs por (Piper longum), csomósodást gátló anyag (E551)

Az összes hozzávaló gondosan kiválasztott, a világ több pontjáról származik. Az összetevők természetes módon, a legszigorúbb előírások szerint kerülnek feldolgozásra.

A gyógynövénykeverék keserű és fűszeres ízű, semlegesítő tulajdonságokkal rendelkezik.

 

Glutén és laktózmentes, vegán formula.



Ajánlott adagolás

 

Felnőtteknek napi 1-2 kapszula étkezés után vagy lefekvés előtt, bőséges folyadékkal.
Ne vegyen be naponta 6 kapszulánál többet.

Több gyógynövény-keverék használata esetén érdemes 30 perc eltéréssel bevenni őket a legjobb hatás elérése érdekében.



Cukorbetegek is fogyaszthatják.
Tárolás: szobahőmérsékleten, száraz helyen! Gyermekek elől elzárva tartandó!
Figyelem: A termék szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!
A javasolt napi adagot ne lépje túl!
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Alkalmazása terhes nők számára nem ajánlott.

 

 

A gyógynövény-összetevők a tibeti gyógyítás előírásain alapulnak.

Nyugat-európai gondolkodásunk a gyógynövény- receptek összetevőire gondolva minden egyes növényéhez egy konkrét hatást szeretne rendelni - mint az egyanyagos készítmények esetében: valeriánát az idegekre, a galagonyát a szívre stb.

 

A tibeti alkotmánytan ezzel szemben más elven alapszik: Bár egyes növényekhez tágabb alkalmazási területeket is rendel, tanítása alapján a gyógynövényeket legalább három komponens kombinációjaként használja fel. A hagyományos recepteket több anyagú keverékekként tartják számon.

 

A különböző összetevők kiegészítik vagy erősítik egymást a szinergizmus értelmében, ami azt jelenti, hogy a teljes keverék hatása meghaladja az egyes összetevők külön történő felhasználásának hatását. Egyes komponensek emellett csökkentik vagy kiküszöbölik más összetevők lehetséges mellékhatásait: Ily módon a több összetevőt tartalmazó keverékek a test hálózatának nagyobb területeit érintik, aminek köszönhetően nemcsak külön struktúrák, de teljes funkcionális csoportok erősíthetők.

 

A tibeti receptúrák különböző szinteken, egyszerre hatnak a különféle anyagcsere folyamatokra. Mivel az egyes komponensek alacsony dózisban kerülnek a szervezetbe, létre tud jönni egy harmonizáció: a hálózat visszatalálhat az egészséges egyensúlyhoz.

 

 

-

 

 

 Tibeti receptek svájci minőséggel

A tibeti receptekben rejlő lehetőségeket csak akkor lehet teljes mértékben kiaknázni, ha a termékek gyártása és ellenőrzése magas minőségi előírások szerint történik.

Az összes PADMA termék Svájcban, Wetzikonban kerül gyártásra, a gyógyszerkészítményekre vonatkozó, nemzetközileg elfogadott irányelvek szerint. A „Made in Switzerland” nem csak egy címke: a gyártó teljes mértékben elkötelezett a jól ismert svájci minőség iránt.

A PADMA termékek gondosan összekevert és kapszulába töltött szárított, valamint őrölt növényi részeket, ásványi anyagokat tartalmaznak. A növényeket természetes állapotban, extrahálás vagy egyéb kémiai folyamatok mellőzésével használják fel mindenféle adalékanyag nélkül (pl. tartósítószerek, aromák, ízfokozók vagy színezékek).

 

 

Az alapanyagok a világ különböző pontjairól származnak, a beszerzés során különös hangsúlyt kap a tisztaság, a minőség és a fenntarthatóság. A gyógynövények nagyrészt speciális termesztési projektekből származnak, ami megkönnyíti a minőségellenőrzést és állandó forrást biztosít. A PADMA-növények másik része ellenőrzött vadgyűjteményből származik.

 

A fenntartható és erőforrás-barát növénykompozíciók létrehozása érdekében egyes növényeket kifejezetten a PADMA-nak termesztenek, az Európai térség ökológiai irányelvei szerint.

 

A gyártás nemzetközileg elismert GMP irányelvek szerint történik. A rendszeres, hivatalos ellenőrzések garantálják a PADMA termékek minőségét és biztonságát.

 

Mielőtt a kész termék elhagyja a gyárat, akár 300 minőségi és tisztasági tesztnek vetik alá.

 

Adatok
Cikkszám:
517-009